Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

RockeCruise

Fra 1. juni 2024
til 2. juni 2024

Adresse: Åkrafjordvegen 1105, 5596 Markhus

Bli med på årets første sommarfest og konsertopplevelse i Åkrafjorden!

Me tek turen frå Fjæra til Åkra og Smiedal Gard for konsert på Låven til Bodil og Trygve. Me plukkar opp gjester som vil væra med langs heile fjorden. Startar frå Fjæra Kai kl 17:30 og går utover fjorden men med planlagte stopp på Teigland og Gamle Kyrping Havn. Konsert start ca kl 20:00 med retur ca kl 23:30. Bar og liten kiosk ombord på MS Langfoss. Billetten kostar kr 500,- og inkluderar båtskyss t/r og konsertbillett.

Litt om bandet Hjerteflimmer som skal spela:

Eit populært LIVE band frå Tønsberg som fyller lokalene med med liv og god stemning når dei inviterer til musikalsk fest. Litt røffe og uhøytidlige i stilen og med god kontakt med publikum og høg allsangfaktor. Kjente coverlåtar kjem som perler på ei snor....

Når dei nå kjem til Åkra og Smiedal Gard i forbindelse med sin " Turt under Tak Tur" så blir det også overraskelser med innslag av lokale artistar. Kven det blir røpes ikkje før kvelden er der....

Bandet består av: Geir Sørlie vokal, Jan Losnedal tangentar/gitar, Roy Johansen gitar, Emilie Lekve sologitar

Ingri Østerholt bass, Erling Samnøen trommer (som kjem frå Kvinnherad og som spela på åpningsdagen for fast veiforbindelse til Åkra tilbake i 1970)

Ta med famile,venner, kjente eller gjerna arranger ein sommartur for dine ansatte eller medarbeiderar. Her er det berre muligheter....:-) Detta vil du ikkje gå glipp av.

MERK! Billettar betales ombord og ikkje ved påmelding her.

PåmeldingBilletter

Voksen: 500 kr (Ledige: 2)Share on Facebook

Logg inn