noende

CATERING

ALLERGENER: HG= Hvetegluten, RG= Ruggluten, BG= Byggluten, SK= Skalldyr, HVG = Havregluten, H= Hvitløk, SM= Semule, V= Valmuefrø, SE= Sesamfrø, N= Nøtter, E= Egg, F= Fisk, B= Bløtdyr, SP= Sennep, SI= Selleri,  P= Peanøtter, M= Melk, SU= Sulitt, L= Lupin

Åkrafjordtunet er kjent for sitt gode kjøkken basert på lokale råvarer og lokale produsenter. Om du ikkje finn akkurat det du tenkte på, så ta kontakt. Me er 4 faglærte kokkar som står klar til å hjelpa deg med mat uansett anledning og meny.

Ny oversik med allergener er i følgje den nye matinformasjonsforskrifta. Sjå forklaring over.
Treng du meir informasjon, ta kontakt med vårt kjøkken:

Ansvarleg kokk for for vår Catering avdeling er Aud Berit L. Jensen
Telefon direkte kjøkken          53 77 14 84
E-post: post@akrafjordtunet.no


KOLDTBORD

Tunet's:   Tunet's spesial:
Heimelaga karbonader med løk M Heimlaga karbonader med løk
Grilla kylling   Grilla kylling
Røykt vikingskinke   Røykt vikingskinke
Roastbiff   Roastbiff
Spekemat   Spekemat
Røykt aure   Skinkestek med surkål
Eggerøre  EM Røykt aure F
Potetsalat  EM Reker SK
Blanda salat   Potetsalat EM
Tunet's dressing  M Waldorfsalat SI M E
Rømmedressing  MEH Tunet's dressing M
Remulade  E Rømmedressing MEH
Smørkuverter   Remulade E

Toast brød grovt/fint eller

Steinovnsbakt brød grovt/fint

HG

HG

RGH

VG

Majones E

 

 

 

Smørkuverter

 

Toast brød grovt/fint eller

steinovnsbakt grovt/fint

 

 

 

Eggerøre og blanda salat

A: Egg, skalldyr, fisk, nøtter, sennep, hvete, bygg, rug, havre og melk

kr. 265,- pr. pers. (min. 10 pers.)

 

 kr. 295,- pr. pers. (min 10 pers.)

Til alle våre koldtbord kan ein velga oppskåre toast brød eller steinovnsbakte brød.

Dei steinovnsbakte brøda er halvsteikte, me kan steika dei eller ein kan få steika dei

sjølv den dagen koldtbordet skal brukast.

TUNET´S TAPAS

Chili/kvitløksmarinert scampi  SK-H

Bratwurst frå Lundal  M-H

Kjøttboller i tomatsaus  H

Kyllingklubber 

Urtemarinerte amadinepoteter  SU

Blanda salat  M

Ingebjørg´s lefserull med skakkelaks  HG

Spekeskinke frå Lundal rulla med krydra ost  MH

Svisker med tørrsalta og eldhusrøykt bacon 

Huset´s Mango/Chilisalat

Heimalaga kvitløksdressing  HME

Sweet chilisaus

Heimalaga Focaccia brød  HG

Ekta tine smør  M

Pris pr. pers 285,-

GRYTERETTER

Biffgryte med ris, potetstappe eller kokt potet. HGM 145,- pr. pers.
Viltgryte med ris, potetstappe eller kokt potet  HGM 165,- pr. pers.
 
 
Gryterett med kjøttdeig, ris, potetstappe eller kokt potet  HGM 129,- pr. pers.
Inneheld: Melk, hvete og egg    
Blanda salat, tunet's dressing, baguetter, brød og smør

 ME

HG

M

30,- pr. pers.

SUPPER

Betasuppe m/ røykt svinekjøtt og hardangerpølse

 

99,- pr. liter

Betasuppe m/ røykt svinekjøtt, røykt lammekjøtt og hardangerpølse

 

109,- pr. liter

 Inneheld: Ingen ALLERGENER

 

Me reknar 0,75l pr. pers

DESSERTER TIL KOLDTBORD

Tunet's karamellpudding.   Inneheld: Melk og egg   50,- pr. pers
Dronning Maud fromasj.   Inneheld: Melk og egg   50,- pr. pers
Riskrem med saftsaus/bærsaus. Inneheld: Melk   50,- pr. pers
Multekrem med krumkake. Inneheld: Melk   60,- pr. pers
Bærkompott med vaniljesaus. Inneheld: Melk   55,- pr. pers

VARMRETT TIL KOLDTBORD

Biffgryte med ris

HGM

79,- pr. pers

Viltgryte med ris

 HGM

89,- pr. pers

Rømmegraut m/rosiner,sukker,og kanel

 HGM SM

59,- pr. pers

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter