CATERING
ALLERGENER: HG= Hvetegluten, RG= Ruggluten, BG= Byggluten, SK= Skalldyr, HVG = Havregluten, H= Hvitløk, SM= Semule, V= Valmuefrø, SE= Sesamfrø, N= Nøtter, E= Egg, F= Fisk, B= Bløtdyr, SP= Sennep, SI= Selleri, P= Peanøtter, M= Melk, SU= Sulfitt, SO= Soya, L= Lupin
Åkrafjordtunet er kjent for sitt gode kjøkken basert på lokale råvarer og lokale produsenter. Om du ikkje finn akkurat det du tenkte på, så ta kontakt. Me er 4 faglærte kokkar som står klar til å hjelpa deg med mat uansett anledning og meny.
Ny oversik med allergener er i følgje den nye matinformasjonsforskrifta. Sjå forklaring over.
Treng du meir informasjon, ta kontakt med vårt kjøkken:
Ansvarleg kokk for for vår Catering avdeling er Aud Berit L. Jensen
Telefon direkte kjøkken 53 77 14 84
E-post: post@akrafjordtunet.no
KOLDTBORD |
||
Tunet's: | Tunet's spesial: | |
Heimelaga karbonader med løk | M | Heimlaga karbonader med løk |
Grilla kylling | Grilla kylling | |
Røykt vikingskinke | Varmrøykt Laks F | |
Roastbiff | Roastbiff | |
Spekemat | Spekemat | |
Røykt aure | Skinkestek med surkål | |
Eggerøre | EM | Røykt aure F |
Potetsalat | EM | Reker SK |
Blanda salat | Potetsalat EM | |
Tunet's dressing | M | Waldorfsalat SI M E |
Rømmedressing | MEH | Tunet's dressing M |
Remulade | E | Rømmedressing MEH |
Smørkuverter | Remulade E | |
Toast brød grovt/fint eller Steinovnsbakt brød grovt/fint |
HG HG RGH VG |
Majones E
|
Cabaret m/reker |
SK |
Smørkuverter |
Toast brød grovt/fint eller steinovnsbakt grovt/fint |
||
|
Eggerøre og blanda salat A: Egg, skalldyr, fisk, nøtter, sennep, hvete, bygg, rug, havre og melk |
|
kr. 285,- pr. pers. (min. 10 pers.) |
kr. 315,- pr. pers. (min 10 pers.) |
Til alle våre koldtbord kan ein velga oppskåre toast brød eller steinovnsbakte brød.
Dei steinovnsbakte brøda er halvsteikte, me kan steika dei eller ein kan få steika dei sjølv den dagen koldtbordet skal brukast.
TUNET´S TAPAS
Chili/kvitløksmarinert scampi SK-H
Bratwurst frå Lundal M-H
Kjøttboller i tomatsaus H
Kyllingklubber
Urtemarinerte amadinepoteter SU
Blanda salat M
Ingebjørg´s lefserull med Skakkelaks HG
Spekeskinke frå Lundal rulla med krydra ost MH
Svisker med tørrsalta og eldhusrøykt bacon
Huset´s Mango/Chilisalat
Heimalaga kvitløksdressing HME
Sweet chilisaus
Heimalaga Focaccia brød HG
Ekta tine smør M
Pris pr. pers 285,-
GRYTERETTER |
||
Biffgryte med ris, potetstappe eller kokt potet. | HGM | 155,- pr. pers. |
Viltgryte med ris, potetstappe eller kokt potet | HGM | 175,- pr. pers. |
Gryterett med kjøttdeig, ris, potetstappe eller kokt potet | HGM | 139,- pr. pers. |
Inneheld: Melk, hvete og egg | ||
Blanda salat, tunet's dressing, baguetter, brød og smør |
ME HG M |
40,- pr. pers. |
SUPPER
Betasuppe m/ røykt svinekjøtt og hardangerpølse |
109,- pr. liter |
|
Betasuppe m/ røykt svinekjøtt, røykt lammekjøtt og hardangerpølse |
119,- pr. liter |
|
Inneheld: Ingen ALLERGENER |
Me reknar 0,75 l pr. pers |
DESSERTER TIL KOLDTBORD
Tunet's karamellpudding. Inneheld: Melk og egg | 50,- pr. pers | |
Dronning Maud fromasj. Inneheld: Melk og egg | 50,- pr. pers | |
Riskrem med saftsaus/bærsaus. Inneheld: Melk | 50,- pr. pers | |
Multekrem med krumkake. Inneheld: Melk | 60,- pr. pers | |
Bærkompott med vaniljesaus. Inneheld: Melk | 55,- pr. pers |
VARMRETT TIL KOLDTBORD
Biffgryte med ris |
HGM |
89,- pr. pers |
Viltgryte med ris |
HGM |
99,- pr. pers |
Rømmegraut m/rosiner,sukker,og kanel |
HGM SM |
69,- pr. pers |
|